Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 19:41

Εγκατάλειψη και επικινδυνότητα στον σταθμό του ΟΣΕ στην Επισκοπή Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις φωτογραφίες μας τις απέστειλαν κάτοικοι της Επισκοπής Νάουσας και καταδεικνύουν απερίφραστα την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει εδώ και χρόνια ο σταθμός του ΟΣΕ στο τοπικό μας διαμέρισμα.

Σύμφωνα με όσα μας είπαν ο σταθμός είναι εγκαταλελειμμένος εδώ και χρόνια αλλά γίνονται αραιές στάσεις  σε δρομολόγια του ΟΣΕ. Τα κτίρια είναι κατεστραμμένα, παντού υπάρχουν σκουπίδια και βρωμιές, ενώ όπως μας ενημέρωσαν μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και με την αφύλακτη διάβαση  καθώς ήδη έχουμε θρηνήσει θύματα στο παρελθόν.

Το θέμα είναι σοβαρό, γνωρίζουμε πως ο ΟΣΕ είναι υπεύθυνος για τα κτίρια και την διάβαση αλλά σίγουρα ο δήμος Νάουσας θα μπορούσε να προβεί σ έναν καθαρισμό και ευπρεπισμό του χώρου εφόσον γίνονται στάσεις και υπάρχουν επιβάτες που ανεβαίνουν στα τραίνα. Για  την αφύλακτη διάβαση, χρειάζεται μια άμεση παρέμβαση στον ΟΣΕ έτσι ώστε πολύ απλά να μην είναι πλέον αφύλακτη.

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

 

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.