Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 16:46

Ακόμη ένα τροχαίο στη διασταύρωση "καρμανιόλα" της Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην διασταύρωση "καρμανιόλα" της Νάουσας,  στις οδούς Εθνικής Αντίστασης με Αριστοτέλους κοντά στο ξενοδοείο "Χαγιάτι". 

Δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με τους οδηγούς ευτυχώς να μην έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα παρα μόνο υλικές ζημιές στα αμάξια τους. Το ζήτημα είναι πως το συγκεκριμένο σημείο είναι πραγματικά "καρμανιόλα", καθώς έχουνε γίνει παρά πολλά  τροχαία ατυχήματα. Όπως έχουμε γράψει ουκ  ολίγες φορές η λύση ειναι να μπεί φανάρι στο συγκεκριμένο σημείο καθώς οι σημάνσεις STOP δεν φαίνεται να έχουν το απαιτούμενο αποτέλεσμα, διότι για κάποιο λόγο αρκετοί οδηγοί μπερδεύεονται.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.