Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 21:24

Τριτοκοσμική κατάσταση στο Κολυμβητήριο Νάουσας, δίχως νερό τα αποδυτήρια και τουαλέτες μέσα στον καύσωνα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ώρα που ο Δήμος Νάουσας έβγαζε δελτίο τύπου για την συντήρηση και  αναβάθμιση 36 ηλιακών  συλλεκτών  και την τοποθέτηση κυκλοφορητών νέας γενιάς στο κολυμβητήριο, γεγονός που επικροτούμε σαφέστατα, τα αποδυτήρια αγοριών, κοριτσιών, αθλητών και φυσικά του κοινού καθώς και οι τουαλέτες παραμένουν δίχως νερό, μέσα στον καύσωνα σε μια κατάσταση που δυστυχώς είναι τριτοκοσμική πέρα από κάθε αμφιβολία.

Επισκεφθήκαμε το κολυμβητήριο Νάουσας το απόγευμα της Τετάρτης, τα αποδυτήρια πέρα από το γεγονός πως δεν έχουν νερό, βρωμάνε ούρα καθώς δυστυχώς αρκετοί είναι αυτοί που μετά ή πριν την κολύμβηση ουρούν στις τουαλέτες παρότι δεν υπάρχει νερό.

 

Για το ίδιο θέμα έγραψε σήμερα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο γνωστός δικηγόρος της Νάουσας Θεόκτιστος Πιπερόπουλος.

 

Η ανάρτηση του Θεόκτιστου Πιπερόπουλου

 

«Στην ούτως ή άλλως άθλια εικόνα των αντρικών αποδυτηρίων στο κολυμβητήριο μας προστέθηκε από σήμερα και η παντελής έλλειψη νερού στις τουαλέτες και στα ντουζ. Ευελπιστώ ότι οι αρμόδιοι θα αποκαταστήσουν άμεσα την όποια βλάβη και γενικότερα θα βάλουμε κάποια στιγμή πρόγραμμα να συντηρούμε όπως πρέπει αυτό το κόσμημα».

Η απάντηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Παιδείας Βασίλη Τζουβάρα

 

Στην ανάρτηση απάντησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Βασίλης Τζουβάρας τονίζοντας τα εξής:

 

«Φίλε Θεόκτιστε καταλαβαίνω πλήρως την αγανάκτησή σου γιατί δεν υπήρχε νερό στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες!

Είναι ένα γνωστό πρόβλημα που παρατηρείτε κάθε φορά που έχει καύσωνα! Σε συνεργασία με στελέχη της ΔΕΥΑΝ και τον Πρόεδρο της Επιχείρησης Γιώργο Τασιώνα αποφασίστηκε να τοποθετηθεί νέος σωλήνας ύδρευσης από τις πηγές απευθείας στο κολυμβητήριο για να μην παρατηρηθεί ξανά αυτό το πρόβλημα!

Τώρα σε ότι αφορά στην ανάρτησή σου που λες στην ούτως ή άλλως άθλια εικόνα των αντρικών αποδυτηρίων, νομίζω πως είσαι υπερβολικός και αδικείς ανθρώπους που εργάζονται για να διατηρούν τον χώρο καθαρό! Οι υγρασίες που υπήρχαν από τις σωληνώσεις αντικαταστάθηκαν όλες με την επιμέλεια του πρώην Αντιδημάρχου Γιώργου Τριανταφύλλου Το δώμα των αποδυτηρίων αποκαταστάθηκε πλήρως με τις εργασίες ειδικής υγρομόνωσης οπότε θέμα εξωτερικών βρόχινων υδάτων δεν υφίσταται πλέον, μένει ένα καλό βάψιμο που έχει προγραμματιστεί για Σεπτέμβριο και η αποκατάσταση της κλιματιστικής μονάδας που δρομολογείτε και η ένταξή του σε χρηματοδοτικό εργαλείο για ενεργειακή αναβάθμιση στο εξωτερικό κέλυφος του κτιρίου και με την αντικατάσταση όλων των εγκαταστάσεων, υαλοπινάκων, σύγχρονων φωτιστικών Led

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η τοποθέτηση του νέου σωλήνα, το πρόβλημα με την υδροδότηση θα αποκατασταθεί άμεσα..., γίνεται εντατικός έλεγχος από συνεργεία της ΔΕΥΑΝ να εντοπιστεί σε πιο σημείο υπάρχει η διαρροή ή η κλοπή νερού για να οδηγηθούν επιτέλους οι υπαίτιοι στον Εισαγγελέα».

 

Εμείς θεωρούμε πως υπάρχει πάντα η βούληση για να λυθεί όντως το πρόβλημα το οποίο είναι χρόνιο και το οποίο παραδέχθηκε στην ανάρτηση του και ο κ. Τζουβάρας. Το ζήτημα είναι για ποιο λόγο το πρόβλημα το έχουμε αφήσει να υπάρχει εδώ και χρόνια; Δεν ξέραμε πως το καλοκαίρι θα υπάρχει ζέστη, μεγάλες θερμοκρασίες και καύσωνες; Είναι δυνατόν εν μέσω καύσωνα τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες του κολυμβητηρίου να μην έχουν νερό; Δεν καταλαβαίνουμε πως τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες είναι αυτή τη στιγμή μια υγειονομική «βόμβα»; Και εν πάση περιπτώσει θα μπορούσε το κολυμβητήριο τις ημέρες που δεν έχει νερό να παραμείνει κλειστό όπως γίνεται και όταν γίνεται συντήρηση από τη ΔΕΥΑΝ.

Ακόμη, οι τοίχοι του κολυμβητηρίου δεν είναι σε καλή κατάσταση όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, δεν ξέρουμε αν η εικόνα είναι λόγω της πρότερης κατάστασης που υπήρχε και με ένα βάψιμο η εικόνα θα αλλάξει, το ελπίζουμε.

Καλό θα ήταν να υπάρξει επιτέλους και μια επίσημη ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΝ, καθώς το ζήτημα δεν είναι μόνο της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Παιδείας και τέλος επαναλαμβάνουμε πως επικροτούμε όλες τις προσπάθειες που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αρκεί όμως να μην ζητωκραυγάζουμε για τα αυτονόητα…

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.