Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 16:39

«Έργο από την αρχή» για την αποκατάσταση των φαναριών στη διασταύρωση Νάουσας που δεν λειτουργούν εδώ και μήνες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Ιουνίου μας δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης

Το μεγάλο πρόβλημα που έχει ανακύψει εδώ και μήνες στην διασταύρωση Νάουσας όπου τα φανάρια δεν λειτουργούν εδώ και μήνες με τον άμεσο φόβο σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος αναδεικνύουμε σήμερα, καθώς δεν είναι λίγοι οι πολίτες που μας στέλνουν μήνυμα ή μας εκφράζουν  την αγανάκτηση τους  για τη υφιστάμενη κατάσταση.

Επικοινωνήσαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, ο οποίος μας ενημέρωσε πως η βλάβη είναι σοβαρή και προήλθε από τροχαίο. Συγκεκριμένα οδηγός αυτοκινήτου έπεσε πάνω στο τσιμέντο και σε φανάρι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σημαντική ζημιά και να πρέπει να γίνει «έργο από την αρχή», όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός πως έπρεπε να τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία. Να βγει εργολάβος με τα απαιτούμενα  βήματα που χρειάζονται και στη συνέχεια να ξεκινήσει το έργο. Ο κ. Καλαϊτζίδης μας διαβεβαίωσε πως το έργο θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Το ελπίζουμε πραγματικά, διότι  όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο κίνδυνος δυστυχήματος που ελλοχεύει είναι πάρα πολύ μεγάλος.

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.