Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 14:41

Έριξε άσφαλτο ο Δήμος Νάουσας στον «Δρόμο με.. κρατήρες» μετά το δημοσίευμα της «Ν»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άμεση ήταν αντίδραση του δήμου Νάουσας στη δημοσίευση της Naousanews και της στήλης CityWalk σχετικά με τον «Δρόμο με… κρατήρες» από τα κοιμητήρια της Νάουσας μέχρι και το βενζινάδικο του Μήτρου.

Το πρωί  της Τετάρτης συνεργείο έριξε  άσφαλτο στα σημεία όπου υπήρχαν τρύπες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας ο αντιδήμαρχος κ. Αδαμίδης  δήλωσε πως ο δρόμος θα επιστρωθεί ολόκληρος.

Εμείς χαιρόμαστε για την άμεση αντίδραση και ελπίζουμε όντως ο δρόμος αυτός ο οποίος είναι σε κακή κατάσταση όχι μόνο σε αυτό το σημείο αλλά και μέχρι το Χιονοδρομικό, να γίνει όντως από την αρχή.

Σημειώνουμε πως τις φωτογραφίες μας τις έστειλε αναγνώστης της «Ν».

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.