Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 11:30

Άγνωστοι βανδάλισαν το δημοτικό γυμναστήριο βαρών στο γήπεδο Νάουσας(video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια άσχημη εικόνα αντίκρυσαν το πρωί της Δευτέρας οι φύλακες στο δημοτικό γυμναστήριο βαρών στο γήπεδο Νάουσας, καθώς απ' ότι φαίνεται άγνωστοι μέσα στο Σαββατοκύριακο, όταν το γήπεδο ήταν κλειστό, εισέβαλλαν στο χώρο, έσπασαν την πόρτα και στη συνέχεια έσκισαν όργανα γυμναστικής.

Στο χώρο ήρθε η αστυνομία ενώ στη συνέχει μετέβη και ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας. Αναμένεται ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας από Βέροια για να πάρει αποτυπώματα.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως οι άγνωστοι βανδάλισαν το χώρο αλλά δεν έκλεψαν βάρη πράγμα που σημαίνει πως στόχος τους ήταν μόνο να καταστρέψουν το χώρο. Επίσης την προηγόυμενη εβδομάδα όπως πληροφορηθήκαμε υπήρξε διάρρηξη και κλοπή στο δωμάτιο όπου στεγάζεται ο ΣΕΒΑΣ Νάουσας και πάλι στο γηπεδο, δίπλα από τους φύλακες στο χώρο των διαιτητών. Εκεί, οι άγνωστοι  μπήκαν από πίσω πόρτα, όπου την έσπασαν και έκλεψαν βαράκια των αθλητών του ΣΕΒΑΣ Νάουσας που γυμνάζονται στ γήπεδο.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.