Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 21:37

Aπόλυτο μπάχαλο και ασυδοσία στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας: ιδιώτης «Security»… κρατούσε θέσεις αμαξιών στο παρκινγκ του κλειστού ξενοδοχείου, ενώ οδηγοί αφήνανε τα αμάξια τους πάνω στο γρασίδι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές για το πλήρες μπάχαλο και την ασυδοσία που επικρατεί στο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας τα Σαββατοκύριακα και κυρίως όταν υπάρχουν τελετές γάμων ή βαφτίσεων και στη συνέχεια catering αλλά αυτή τη φορά το τερματίσανε.

Το απόγευμα του Σαββάτου μετά από γάμο που τελέσθηκε στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, ιδιώτης «security» δίχως να γίνει γνωστό με ποια δικαιοδοσία δεν άφηνε αυτοκίνητα να παρκάρουν στο παρκινγκ του κλειστού ξενοδοχείου «Βέρμιον» με τη δικαιολογία πως… κρατούσε  θέσεις για τους καλεσμένους του γάμου!

Μετά από έντονη αντίδραση αρκετών οδηγών και υπευθύνων άλλων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Αγίου Νικολάου, ήρθε η αστυνομία και ο συγκεκριμένος απλά έβγαλε το πορτοκαλί χαρακτηριστικό μπουφάν και  έκανε πως δεν ήξερε τίποτα..

Το θέμα όμως δεν σταματάει εδώ καθώς την ίδια ώρα αρκετοί καλεσμένοι του γάμου, πάρκαραν ανενόχλητοι τα αυτοκίνητα τους, αρκετά μάλιστα μεγάλου κυβισμού και υπερπολυτελή, πάνω στο γκαζόν του Άλσους  δίπλα και πίσω από το «Πέτρινο» κτίριο όπου είχε στηθεί το catering μετά το γάμο.

Προφανώς λοιπόν οι άνθρωποι που παντρεύονταν νοίκιασαν το χώρο από το δήμο Νάουσας για να γίνει εκεί το catering και καλά κάνανε. Αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα σε καλεσμένους να παρκάρουν όπου τους καπνίσει και ειδικά μέσα στο Άλσος και πάνω στο γρασίδι και φυσικά φανταζόμαστε πως δεν εχει παρθεί  κάποια άδεια να μπεί ιδιώτης «security», ο οποίος θα απέτρεπε σε οδηγούς να παρκάρουν διότι οι θέσεις ήταν… κλεισμένες! Έχουμε τρελαθεί τελείως;

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.