Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 21:20

Χάθηκαν οι άλλες θέσεις;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τις τελευταίες ημέρες ασχολούμαστε προφανώς με την κακοκαιρία η οποία έπληξε και τη Νάουσα, ενώ υπήρξαν και οι εκατέρωθεν αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα για το αν ο αποχιονισμός ήταν πετυχημένος ή όχι.

Και σαν αν μην μας έφτανε αυτό το θέμα, έχουμε και αυτές τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης της «Ν» και είναι από το βράδυ της Δευτέρας στο παγωμένο παρκινγκ της ΒΕΤΛΑΝΣ. Με μεγάλη μας έκπληξη βλέπουμε φορτηγό του δήμου Νάουσας αν δεν κάνουμε λάθος, να έχει παρκάρει σε θέση ΑΜΕΑ παρότι όλο το παρκινγκ είναι ουσιαστικά άδειο! Θα μας πείτε σιγά το πράγμα, άδειο ήταν το παρκινγκ έτσι κι αλλιώς αλλά δείχνει μια νοοτροπία. Δεν θα μπορούσε να παρκάρει ο οδηγός σε μια άλλη θέση;

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.