Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 19:42

Ένα… «έργο τέχνης» στη Ζαφειράκη…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε αναγνώστης της «Ν», εξαιρετικά αφιερωμένες  για τη στήλη μας και πραγματικά όταν τις είδαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό πραγματοποιείται το έργο των Οπτικών Ινών στη Νάουσα από Εταιρία Επικοινωνιών με αποτέλεσμα να σκάβονται δρόμοι και πεζοδρόμια. Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν συνεργείο έσκαψε εδώ και καιρό στη συγκεκριμένη οδό, στη συνέχεια κάλυψε την τρύπα με άμμο και την προηγούμενη Παρασκευή αποφάσισαν να κλείσουν το έργο, βάζοντας πάνω από την άμμο όχι πλάκες πεζοδρομίου όπως όφειλαν αλλά σκέτο τσιμέντο.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως σχεδίασαν μ ένα ξυλαράκι (;), με το δάχτυλο (;) νοητές γραμμές στο τσιμέντο για να φαίνεται …  ως συνέχεια των παλιών πλακών πεζοδρομίου. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι τραγικό, ενώ ακόμη πιο τραγική είναι η κορδέλα που υποτίθεται προστατεύει το «καλλιτέχνημα»  δεμένη σε πόρτα αυτοκινήτου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το τσιμέντο πατήθηκε από περαστικούς θυμίζοντας μας το  διάσημο Grauman's Chinese Theatre  στο Λος Άντζελες όπου οι διάσημοι αφήνουν τα αποτυπώματα των χεριών και ποδιών τους.  Για μια ακόμη φορά είμαστε πολύ μπροστά..

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.