Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 19:06

Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε αναγνώστης της «Ν» και είναι φυσικά  από την πολύπαθη  Οδό της Μεγάλου Αλεξάνδρου και από το  έργο της Ανάπλασης, το πρωί της Κυριακής.

Αλήθεια, σας αρέσει αυτή η εικόνα; Τελικά, στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; Ο καθένας πάρκαρε όπου ήθελε, η κυκλοφορία γινόταν με δυσκολία, το έργο είναι υπό υλοποίηση και από ότι φαίνεται δεν θα τελειώσει πριν τον Ιανουάριο του 2021.

Οι  καταστηματάρχες της περιοχής δεν ξέρουν τι να κάνουν και τι να πράξουν, ο δήμος Νάουσας καθησυχάζει απαντώντας πως όταν το έργο ολοκληρωθεί θα αλλάξει προς το καλύτερο όλος ο δρόμος και η περιοχή (και αυτό φυσικά είναι αλήθεια).

ΑΛΛΑ,

Μέχρι τότε τι γίνεται; Ο Δήμος ο οποίος είναι υπεύθυνος για το έργο, επιθεωρεί  τον εργολάβο και  όλους όσοι εργάζονται εκεί;

Η αστυνομία κάνει ή μάλλον τι μπορεί να κάνει για την κυκλοφορία του δρόμου και για το παρκάρισμα κυρίως το Σαββατοκύριακο όπου η κίνηση είναι μεγαλύτερη καθώς όλοι θέλουν να παρκάρουν κοντά στις καφετέριες (όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια);

Μήπως ο δρόμος θα έπρεπε να είναι κλειστός ανάλογα  με το κομμάτι που υλοποιείται;

Τα ερωτήματα είναι ουσιαστικά απορίες διότι η εικόνα αυτή που παρουσιάζεται σίγουρα δεν είναι καλή.

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.