Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 12:55

Διορθώθηκε η διαρροή νερού στο Γιαννακοχώρι από τη ΔΕΥΑΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το δεύτερη ανάρτηση του Ηλία Τσέχου και αφου το θέμα έγινε ευρέως γνωστό, το πρωί της Σαββάτου, συνεργείο της ΔΕΥΑΝ, πήγε στο Γιαννακοχώρι και διόρθωσε τη διαρροή νερού που υπήρχε εδώ και δυο μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν είναι σίγουρο πως ήταν σωλήνα της ΔΕΥΑΝ η οποία ήταν προβληματική καθώς  ήταν στην άκρη του χωριού και δεν  ξέρει ούτε η ΔΕΥΑΝ  αν υπάρχει και άλλη για ύδρευση και αυτή είναι άρδευσης.

Παρόλα αυτά αλλάχτηκαν 8 μέτρα αγωγού που ήταν σε κακή κατάσταση. Ελπίζουμε τέλος καλό, όλα καλά και οφείλουμε να πούμε πως έστω και αργά (καθώς το πρόβλημα υπήρχε εδώ και δυο μήνες) η ΔΕΥΑΝ… αντέδρασε γρήγορα.

 

Βαλάντης Λιόλιος

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή αφήστε εμάς να το κάνουμε".

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.