Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 14:27

2020 μ.Χ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Του Γρηγόρη Σακαλή

 

Ελλάδα, η χώρα του παραλόγου.

Ενώ ο covid – 19 είναι σε έξαρση και πολλοί μιλούν για δεύτερο κύμα βλέπουμε παράξενα πράγματα. Ο πρωθυπουργός είναι μέσα στο ναό με μάσκα και ορθώς. Ενώπιόν του όμως οι ιερείς δεν φορούν μάσκα και κοινωνούν τους πιστούς με το ίδιο κουτάλι. Η κ. Μαρέβα αγκαλιάστηκε με τον ηγούμενο ενός μοναστηριού.

Τώρα ανέλαβαν να νουθετήσουν τους νέους. Τι παράδειγμα όμως δίνουν αυτοί; Πότε φορούν και πότε δεν φορούν μάσκα. Με την αθρόα είσοδο τουριστών στη χώρα, τα κρούσματα της αρρώστιας εκτινάχτηκαν στα ύψη. Όλα για χάρη του τουρισμού. Η διασπορά του ιού είναι μεγάλη πλέον και αν συνεχιστεί έτσι, η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι ειδικοί πρέπει να προτείνουν αποτελεσματικά μέτρα που θα εφαρμοστούν αυστηρά. Όχι σε μεσοβέζικες καταστάσεις.

Το σύστημα υγείας πρέπει να ενισχυθεί άμεσα για να μπορεί να παίξει το ρόλο του.

Βλέπουμε να ενισχύονται οι επιχειρήσεις για τις ζημίες που έπαθαν λόγω του κορωνοϊού.

Αυτό που δεν βλέπουμε είναι να ενισχύονται οι εργαζόμενοι.

Και μέσα σ’ όλα έχουμε την Τουρκία και τον Ερντογάν να διεκδικούν από την Ελλάδα. Αν δεν είχαν πλάτες τις ΗΠΑ και τη Γερμανία δεν θα μπορούσαν να παίξουν το λιοντάρι. Αλλά ας μην ανησυχούμε. Ενώ το Αιγαίο ήταν γεμάτο από τους δύο στόλους, η ηγεσία μας παραθέριζε.