Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 19:27

Στις 7 Ιουλίου η λογική επιστρέφει

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι εκλογές της Κυριακής έφθασαν. Το πρόσφατο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Αυτοδιοίκηση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η άθλια διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα αποτελέσει ένα θλιβερό παρελθόν, όπως παρελθόν είναι ήδη και άλλα φαινόμενα – υποπροϊόντα της βαθιάς κοινωνικής και οικονομικής κρίσης της χώρας.

Ωστόσο δεν είναι δυνατόν να θεωρείται πολιτική αλλαγή η διαφαινόμενη επικράτηση της Ν.Δ., του φορέα της συντήρησης, οι πολιτικές του οποίου τη δεκαετία του 2000 οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. αποτελούν στην πραγματικότητα τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος και στην ουσία είναι τα εμπόδια για να γυρίσει σελίδα ο τόπος.

Το απέδειξαν με καθαρό τρόπο όταν με ξεδιάντροπο λαϊκισμό αποπροσανατόλισαν την ελληνική κοινωνία προσφέροντας «μαγικές» αλλά ανύπαρκτες λύσεις στα προβλήματα της χώρας.

Αδικούν τον εαυτό τους όλοι εκείνοι που θα προσμετρήσουν την ψήφο τους στη Ν.Δ., μόνο και μόνο για να απαλλαγούν από την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής είναι ο πραγματικός μονόδρομος για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις εξόδου από την κρίση.

Αυτές οι εκλογές δεν πρέπει να κριθούν από το ποια «κερκίδα» φωνάζει πιο δυνατά. Άλλωστε οι άδειοι τενεκέδες κάνουν φασαρία, όχι οι γεμάτοι.

Οι εκλογές της Κυριακής θα πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για να επιστρέψει επιτέλους η λογική στον τόπο μας.

Να αφήσουμε πίσω τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», τους ανόητους, τους «ψεκασμένους» και τους εμπόρους ελπίδων.

Την Κυριακή πρέπει να δυναμώσει η φωνή της σύνεσης, της σοβαρότητας και της λογικής, σε μια κοινωνία που αυτά τα στοιχεία δεν είναι αυτονόητα, αλλά είναι απαραίτητα.

Σας καλούμε όλους την Κυριακή να συναντηθούμε στις κάλπες των εκλογών. Ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής για να αποφευχθούν περιπέτειες και κίνδυνοι για τη χώρα.

Η συμμετοχή στις εκλογές σημαίνει ότι δεν είμαστε άχρηστοι αλλά πολύτιμοι για την πατρίδα μας.

 

 

 

                                                          Ασλάνογλου Κώστας

                                                                  Γραμματέας   

                                                          Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ημαθίας