Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

O νυν δήμαρχος  του δήμου της Ηρωικής Πόλης Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινός Τόπος» Νίκος Κουτσογιάννης, είναι ο επόμενος φιλοξενούμενος στη στήλη «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» της Naousanews, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 15:55

Η Ίλια Ιωσηφίδου στη Naousanews (video)

H υποψήφια δήμαρχος του διευρυμένου δήμου Νάουσας και  επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας»,  Ίλια Ιωσηφίδου είναι η επόμενη φιλοξενούμενη μας στην στήλη «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» της Naousanews, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

O υποψήφιος δήμαρχος του διευρυμένου δήμου Νάουσας, επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» και αναπληρωτής καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νικόλας Καρανικόλας , είναι ο επόμενος φιλοξενούμενος μας στην στήλη «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» της Naousanews, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον "Κοινό Τόπο", Γιάννης Παρθενόπουλος, είναι ο επόμενος φιλοξενούμενος μας στην στήλη «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» της Naousanews, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού του δήμου Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον "Κοινό Τόπο", Σταύρος Βαλσαμίδης, είναι ο επόμενος φιλοξενούμενος μας στην στήλη «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» της Naousanews, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Σελίδα 1 από 2
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"