Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού του δήμου Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον "Κοινό Τόπο", Σταύρος Βαλσαμίδης, είναι ο επόμενος φιλοξενούμενος μας στην στήλη «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» της Naousanews, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 15:33

Ο Θωμάς Τσουκαλάς στη Naousanews (video)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας  με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θωμάς Τσουκαλάς, , είναι ο επόμενος φιλοξενούμενος μας στην στήλη «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» της Naousanews, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και νυν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη – Δυναμώνουμε τη Μακεδονία »,  Κώστας Καλαϊτζίδης, είναι ο επόμενος φιλοξενούμενος μας στην στήλη «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» της Naousanews, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 16:34

Ο Στέλιος Δάγγας στη Naousanews (video)

Ο αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού του δήμου Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Κοινό Τόπο», Στέλιος Δάγγας είναι ο επόμενος φιλοξενούμενος μας στην στήλη «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» της Naousanews, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Συνεχίζοντας τις συνεντεύξεις ενόψει των αυτοδιοικητικών  εκλογών του Μαϊου, μαζί μας αυτή τη φορά είναι ο νυν δημοτικός σύμβουλος Νάουσας, εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΕΝΑ Μαζί», αντιπρόεδρος του Γηροκομείου Νάουσας και Ιατρός, Γιάννης Γιαννούλης.

Σελίδα 1 από 2
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"