Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 11:50

Ξανα... «ΒΓΑΛΤΑ ΚΙ ΕΡΧΟΥΜΙ»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Η Παλιουφιρμένη» ανακοινώνει στους συμπολίτες μας τις νέες ημερομηνίες των παραστάσεων του θεατρικού «ΒΓΑΛΤΑ ΚΙ ΕΡΧΟΥΜΙ», που επρόκειτο να παιχτεί το Νοέμβριο του 2016 και αναβλήθηκε. Θα δοθούν πέντε παραστάσεις ως εξής:

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Για τις παραστάσεις αυτές θα εκδοθούν νέα εισιτήρια, που θα είναι και πάλι αριθμημένα. Στην επιλογή παράστασης και θέσης θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους κατέχουν εισιτήρια των παραστάσεων που αναβλήθηκαν. Από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 και για τέσσερις ημέρες θα γίνεται μόνο αντικατάσταση των παλαιών εισιτηρίων με καινούργια. Τις υπόλοιπες μέρες και μέχρι το πέρας των παραστάσεων θα γίνεται και αντικατάσταση και κανονική πώληση εισιτηρίων. Για τον χώρο που θα λάβει χώρα η διαδικασία θα βγει νέα ανακοίνωση.

 

Ευχαριστούμε θερμά τους πολυάριθμους συμπολίτες μας που έδειξαν κατανόηση στο λόγο της αναβολής και μας συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"