Ειδήσεις σε τίτλους

 

 
 

 

 
 
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 18:42

O Ετήσιος Χορός το Συλλόγου «Μίεζα» 2017

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων «ΓΚΑΝΤΙΔΗ» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός του συλλόγου «ΜΙΕΖΑ», το Σάββατο στις 16 του Δεκέμβρη.

 Από την πρώτη δοξαριά της ποντιακής λύρας του Ματθαίου Τσαχουρίδη, αλλά και του δικού μας λυράρη Κωνσταντίνου Κακουλίδη και με την μαγευτική, ομολογουμένως φωνή του Αλέξη Παρχαρίδη, και ως τα ξημερώματα επικρατούσε στην πίστα συνεχώς το αδιαχώρητο. Τα χορευτικά του συλλόγου, με πρωτεργάτη τον δάσκαλο μας κ. Βασίλη Ασβεστά ενθουσίασαν το κοινό, το όποιο προσέφερε το αυθόρμητο και παρατεταμένο χειροκρότημα του καθ’ όλη την διάρκεια της χοροεσπερίδας. Αξιοσημείωτη ήταν η δραματοποίηση ηθών και εθίμων του ποντιακού ελληνισμού. Δυνατά, με την ψυν , οι χορευτές συμπυκνώσαν τους πόθους ενός ολοκλήρου λαού και ταυτόχρονα διαχρονικού σύμβολου του αγωνιζόμενου ανθρώπου «Οι νέοι σου, δεν κείτονται στο χώμα. Γέννηκαν πουλιά, δέντρα, αγέρας. Γέννηκαν ιδέες που ορίζουν τη βουλή σου και την πραξιά. Η ράτσα σου είναι το μεγάλο σώμα, το περασμένο, το τωρινό, το μελλούμενο…» Ν. Καζαντζάκης ¨Η ράτσα¨. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας προσδοκά στην βοήθεια σας προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδια που έχει θέσει. Ο ετήσιος χορός του συλλόγου στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και θα θέλαμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φορείς και τους συλλόγους  που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.

 

Μετά τιμής το διοικητικό συμβούλιο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"