Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 11:05

Διήμερο εκδηλώσεων από τον Όμιλο "Γενίτσαροι και Μπούλες"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Όμιλος για την προστασία και προβολή των χορών και του εθίμου της Νάουσας «Γενίτσαροι και Μπούλες» διοργανώνει διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Πολιτιστική εξωστρέφεια και ανάπτυξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας» το διήμερο 15-16 Ιουλίου 2017

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Θερινό Δημοτικό θέατρο Νάουσας – ώρα 8:00 μ.μ.

Μουσικοχορευτική – φιλανθρωπική εκδήλωση με τη στήριξη πολιτιστικών συλλόγων, αφιερωμένη στο έργο της Αγαθοεργού Αδελφότητος Κυριών Ναούσης.

 

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Πολυχώρος Πολιτισμού Βέτλανς Νάουσα «Χρήστος Λαναράς» - ώρα 8:00 μ.μ.

Ημερίδα με θέμα : «Πολιτιστική εξωστρέφεια και ανάπτυξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας».

Εισηγητές:

Γιώργος Μπιλιούρης, Εκπ. Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «Πολιτιστικό Management»

Γιώργος Μάλλιος, Διδάκτωρ Αρχαιολογίας, Εκπ. Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «Πολιτιστική εξωστρέφεια για τους μελλοντικούς πολίτες της Μεσογείου – Το παράδειγμα των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ERASMUS +»

Μαρία Τορορή, Δικηγόρος - Διπλωματούχος στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων- δημοτική σύμβουλος Δήμου Νάουσας «Πολιτισμός και Place Marketing & Branding- Νάουσα»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"