Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 20:23

Από τη Βουλγαρία υποδεχόμαστε το συγκρότημα “Roustchoukleetche”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πήρε το όνομά του από την πόλη Rousse όπου και ιδρύθηκε το 1986. Συμμετέχουν στον σύλλογο 180 χορεύτριες και χορευτές, ορχήστρα και γυναικεία χορωδία.

 Είναι μέρος του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Rousse. Οι παραστάσεις του Περιλαμβάνουν όλα τα στοιχεία της πλούσια Βουλγαρικής παράδοσης. Συμμετείχε στο παρελθόν σε πολλά φεστιβάλ του εξωτερικού όπως στη Ρουμανία, την Ιταλία, τον Καναδά, την Ισπανία, την Γερμανία, την Γαλλία, την Ολλανδία και αλλού και διακρίθηκε σε πολλά διαγωνιστικά  Φεστιβάλ όπως με βραβείο κοινού στο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ του Damgarden στη Γερμανία το 1997, την πρώτη θέση στην Βάρνα το 1999, διάκριση στη Διεθνή Φολκλοριάδα  του 2004 και την τρίτη θέση στο Φολκλορικό Φεστιβάλ της Σαμψούντας το 2002. Η χορογράφος του συλλόγου Nelly Garvalova έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο σε χορούς σάλας το 2003. Μετά από Εθνικό διαγωνισμό χορού υπό το Εθνικό τμήμα του CIOFF Βουλγαρίας το 2007 έχει κερδίσει το τίτλο του « Χορευτικό συγκρότημα Εθνικού τμήματος CIOFF που αντιπροσωπεύει τη Βουλγαρία σε Διεθνή Φολκλορικά Φεστιβάλ». Υπόσχονται να κερδίσουν το θερμό μας χειροκρότημα με τις χορευτικές τους ικανότητες.  

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"