Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 10:21

Υποδεχόμαστε από την ΙΝΔΙΑ το Shrustii Multicultural Centre

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2005. Σκοπός του είναι η διαφύλαξη, καλλιέργεια και προώθηση του Ινδικού λαϊκού πολιτισμού, που καθορίζεται από την μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών χορών, μουσικής, τραγουδιών και πολιτιστικών προτύπων όπως προκύπτουν από κοινωνικό-οικονομικές γεωγραφικές και φυλετικές διαφορές και κάνουν την Ινδική κουλτούρα μοναδική.

 Ο σύλλογος εκπροσωπεί την ινδική πολιτιστική ταυτότητα με εκπληκτικούς χορούς, τραγούδια, παραδοσιακή μουσική και λαμπερά πολύχρωμα κοστούμια. Συμμετείχε σε πολλά μεγάλα Φεστιβάλ της Ευρώπης, όπως του Zacopane στην Πολωνία, του Βurgum στην Ολλανδία, του Agrigento στην Ιταλία, του Ροβανιέμι στη Φιλανδία, στη Μάλτα, την Εσθονία, την Ουγγαρία και αλλού.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"