Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 16:35

Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Εταιρίας Νάουσας και Περιοχής «Ο Αριστοτέλης» για τις Απόκριες 2017

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Κτήριο «Μούγγρη», περιοχή «Πουλιάνα», ώρα 09:00: Το ντύσιµο της Μπούλας (χορευτή) Ιωάννη Γαλίτη στο Αριστοτελικό Πολιτιστικό Κέντρο «Χρήστος Λαναράς» ( παραδοσιακό Κτήριο «Μούγγρη»), από την Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας και Περιοχής «Ο Αριστοτέλης» και έξοδος αυτού από την οικία του στην Πουλιάνα για το μάζεμα του μπουλουκιού. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον νεοδιαμορφωμένο 1ο όροφο του ιδιόκτητου παραδοσιακού κτηρίου καθώς και την έκθεση έργων τέχνης με θέματα ιστορίας φύσεως και φαντασίας.

 

 

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ «ΚΟΥΛΟΥΜΑ

Κτήριο «Μούγγρη», περιοχή «Πουλιάνα», ώρα 12:00: Παραδοσιακό γλέντι «Κούλουµα» µε φασολάδα, λαγάνα και σαρακοστιανά από την Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας και Περιοχής «Ο Αριστοτέλης» σε συνεργασία με την οικογένεια του χορευτή Ιωάννη Γαλίτη και πέρασμα των μπουλουκιών . Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον νεοδιαμορφωμένο 1ο όροφο του ιδιόκτητου παραδοσιακού κτηρίου καθώς και την έκθεση έργων τέχνης με θέματα ιστορίας φύσεως και φαντασίας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"