Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 14:41

Συγκίνηση στη Βασιλόπιτα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η Βασιλόπιτα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2017, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων.

Στην 90χρονη παρουσία του Συλλόγου, αλλά κυρίως στη σημασία της διατήρησης και προβολής της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως, αναφέρθηκε ο πρόεδρος Φώτης Φανιάδης. Παράλληλα, ευχαρίστησε έναν προς έναν όλους τους προέδρους της Ευξείνου Λέσχης, ενώ τίμησε τον πρώην Πρόεδρο Θεόφιλο Τεληγιαννίδη για την πρωτοβουλία του μαζί με το τότε Δ.Σ. να ξεκινήσει η  ψηφιοποίηση της Βιβλιοθήκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε βίντεο στο οποίο πρόσφυγες Πόντιοι της Αργυρούπολης, αναφέρουν πως άφησαν την πατρίδα τους και βρέθηκαν στη Νάουσα, φέρνοντας μαζί τον Εθνικό θησαυρό του Πόντου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας Απόστολος Αποστόλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα, πλήθος Δημοτικών Συμβούλων καθώς και φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας.

Τυχερή της βασιλόπιτας η Άννα Ζαχαριάδου εδώ παραλαμβάνει το δώρο της το βιβλίο   "Η κάθοδος των Μυρίων"     από τον  Φώτη Φανιάδη

Σχετικά Άρθρα