Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 10:22

«Ξεκίνησαν οι συναντήσεις για την Αποκριά 2017»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις διαβούλευσης για την οργάνωση «Αποκριά 2017». Είχε προηγηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου η συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής με το Δήμαρχο κ. Νίκο Κουτσογιάννη, ενώ την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου.

Στις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούν όλοι οι σύλλογοι για το προτεινόμενο σχέδιο δράσης και τους άξονες που τέθηκαν, οι οποίοι είναι συνυφασμένοι με το εκπονούμενη μελέτη για την ταυτότητα προορισμού του Δήμου (branding) και την επισκεψιμότητα.

Η Αποκριά στη Νάουσα θα έχει ως κεντρικό σημείο αναφοράς το ιστορικό δρώμενο, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι λαογραφικοί σύλλογοι στους οποίους και προτάθηκε να ενδυναμώσουν τις εκδηλώσεις, τόσο με την παραδοσιακή μουσική, τον χορό και τη διασκέδαση, όσο και με τη γαστρονομική παράδοση της περιοχής.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο, την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και τους καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης, με σκοπό να οργανωθεί ένα πλούσιο 12ήμερο, από την Τσικνοπέμπτη μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα, ικανό να προσελκύσει κάθε δυνητικό επισκέπτη.

 

Σχετικά Άρθρα