Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 00:20

Εκδηλώσεις για τα 100 ΧΡΟΝΙΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της συμπλήρωσης των 100 χρόνων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου , η Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής Νάουσας θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω δράσεις :

Παρασκευή 10-05-2019

Προβολή Ντοκιμαντέρ “Η ΜΠΑΝΤΑ” του Νίκου Ασλανίδη που θα πραγματοποιηθεί ,στις 8:30μ.μ. στο αμφιθέατρο της Κοινότητας Επισκοπής. Επίσης θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Μάρτυρες ... 100 χρόνια μετά» του Νίκου Ασλανίδη.

 

Σάββατο 11-05-2019

Θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή της εικόνας του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στις 19:30 στην πλατεία Επισκοπής Νάουσας. Θα ακολουθήσει πομπή προς τον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Επισκοπής.

 

Κυριακή 12-5-2019

09:45’ :  - Πέρας προσέλευσης στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου των Αρχών και του                      Λαού

09:55’ :  - Πέρας προσέλευσης των Επισήμων

10:00’ :  - Τέλεση Μημοσύνου

- Ομιλία μέσα στον Ιερό Ναό από την κ. Παναγιώτα Νίκου, Γενική Γραμματέα της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής

10:30’ :  - Πορεία προς το Μνημείο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου το οποίο βρίσκεται στο χώρο του κτιρίου της Κοινότητας Επισκοπής Νάουσας.

- Χαιρετισμοί

- Επιμνημόσυνη Δέηση

- Κατάθεση Στεφάνων

- Ενός λεπτού σιγή

- Εθνικός Ύμνος

- Πέρας Τελετής

Θα ακολουθήσει στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας Επισκοπής Νάουσας ομιλία από τον κ.Μπετρός Χαλατζιάν , εκπρόσωπο Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος

Με τιμή

Το Δ.Σ.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"