Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 21:07

Εκδηλώσεις αποκριάς ομίλου Αράπιτσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού "Η Αράπιτσα" παραμένοντας πιστός στην αποστολή του να υπηρετεί και να διαφυλάττει την παράδοση, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω δράσεις στο πλαίσιο της φετινής αποκριάς:

 

- Τετάρτη 27/2 στις 18.00: "Πρεμεντί" για τις γυναίκες μέλη και φίλες της "Αράπιτσας" στην ιματιοθήκη του Ομίλου (πάνω από την αίθουσα "Ναϊάς"). Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τους "Φίλους Καρναβαλιού Νάουσας".

  Σάββατο 2/3: συμμετοχή στη φιλανθρωπικού χαρακτήρα μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "Χέρι με χέρι" που διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

- Κυριακή 3/3 στις 13.00: μουσικοχορευτική πλαισίωση της εκδήλωσης "Κερνάμε Νάουσα", που διοργανώνουν οι "Φίλοι Καρναβαλιού Νάουσας, με εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων της "Αράπιτσας" στην οδό Ζαφειράκη στο ύψος της πλατείας "Εμπορίου".

- Παρασκευή 8/3 στις 20.00: πατινάδα στους δρόμους της πόλης για τους χορευτές, τα μέλη και τους φίλους της "Αράπιτσας" με αφετηρία την έδρα του συλλόγου στον Πολυχώρο Πολιτισμού "Χρήστος Λαναράς" (Βέτλανς)

- Κυριακή 10/3 από τις 10:00: «Ανοιχτές πόρτες» στην ιματιοθήκη, όπου οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την ιματιοθήκη του Ομίλου, (πρώτος όροφος, πάνω από την αίθουσα «Ναϊάς» - κτίριο Βέτλανς) να γνωρίσουν την ιστορία του και να δουν τις παραδοσιακές φορεσιές του τόπου, με παραδοσιακά εδέσματα κρασί και τσίπουρο. Είσοδος ελεύθερη.