Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 
 

 
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 09:43

Πραγματοποιήθηκε η 3η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η 3η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Νάουσας, που διοργανώνει ο Σύλλογος Πολιτισμού Νάουσας ενCanto.

Η Συνάντηση φιλοξένησε 17 χορωδιακά σχήματα τις δύο ημέρες και το κοινό της Νάουσας απόλαυσε 650 χορωδούς στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας από 12 διαφορετικές περιοχές της Μακεδονίας.

Το αξιοσημείωτο της 3ης κατά σειρά ετήσιας αυτής διοργάνωσης του Συλλόγου είναι –εκτός από τον μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων– το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο των χορωδιών.

Στις συναυλίες παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νάουσας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, καθώς και πλήθος εκπροσώπων του Δήμου και φορέων της πόλης.

Η διοργάνωση πλαισιώθηκε από παράλληλες δράσεις που γι’ αυτή τη χρονιά ήταν κινηματογραφικές προβολές με θέμα το χορωδιακό τραγούδι, πολιτιστικές παρουσιάσεις της περιοχής και γιορτή χορωδών. Οι εκδηλώσεις –συναυλίες και παράλληλες δράσεις– ήταν όλες ελεύθερες για το κοινό και τους συμμετέχοντες.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την αρωγή του Δήμου Η.Π. Νάουσας-Αντιδημαρχία Πολιτισμού και την αμέριστη συμπαράσταση εθελοντών, χορηγών και υποστηρικτών.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισε η φετινή 3η διοργάνωση είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και ανεβάζουν τον πήχη ψηλότερα για την επόμενη χρονιά.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"