Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 09:39

Κοπή Βασιλόπιτας – Μαθητική Επίδειξη του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 21/01/2018 και ώρα 11:30 π.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο "ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ" Νάουσας, πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας και μαθητική επίδειξη του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε προβολή βίντεο με τις εκδηλώσεις και δράσεις του Ωδείου, ακολούθησε η μαθητική επίδειξη των τμημάτων πιάνου - μονωδίας τάξης κ. Πέτκου Μαρίας, βιολιού τάξης κ. Γκοργκάτζε Μαρίνας και κιθάρας τάξης κ. Πέκα Γιώργου.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έκλεισε η παιδική και νεανική χορωδία υπό τη διεύθυνση της κ. Πέτκου Μαρίας, που τραγούδησε δύο επίκαιρα τραγούδια.

Τέλος, ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον π. Αρσένιο Χαλδαιόπουλο ο οποίος και μετέφερε μήνυμα και ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος.

Το φλουρί έτυχαν: από τους μαθητές του Ωδείου η Σεπιτάνου Χριστίνα με δώρο ένα τάμπλετ και από τους γονείς η κ. Δέλιου Τασούλα ένα γεύμα για τέσσερα άτομα, προσφορά του μουσικού καφενείου "Σείριος".

Συμμετείχαν οι εξής μαθητές: Τζήτζα Εύα, Πολυξένη Παπαμιχαήλ, Παναγιωτίδου Μαρία, Αλδάκου Βασιλική, Τσάκνης Γιάννης, Πασχούλα Κάτια, Αθανασιάδης Γιάννης, Μπαχάνου Κατερίνα, Σταμένου Έλενα, Μπαχάνος Αντώνης, Σιδηροπούλου Αγγελική, Παπαπέσιου Κατερίνα, Μάντσιου Θεοδώρα, Μάνου Στυλιανός.