Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 
 

 
Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 13:16

Συμμετοχή του Ωδείου Νάουσας στην 165η Συνάντηση Χορωδιών Καλαμάτας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η μικτή Χορωδία του Μουσικού Σωματείου “Ωδείο Ναούσης” το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με την παρουσία της στην 16η  Συνάντηση Χορωδιών Καλαμάτας.

Η Χορωδία που ήταν προσκεκλημένη της Ένωσης Φίλων Μουσικής Καλαμάτας “ΑΡΜΟΝΙΑ”, απέσπασε το θερμότατο χειροκρότημα του φιλόμουσου κοινού της Καλαμάτας, που κατέκλεισε την αίθουσα «Μαρία Κάλλας», καθώς επίσης και τις εξαιρετικές κριτικές των άλλων συμμετεχόντων χορωδιών και αποκόμισε ήδη προσκλήσεις για τα προγραμματισμένα Φεστιβάλ τους. 

Όσον αφορά και το εκδρομικό μέρος, αφενός η αποστολή του Σωματείου μας είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί άριστα στην πόλη της Καλαμάτας από μέλη των διοργανωτών και αφετέρου να χαρεί τις ομορφιές του Ναυπλίου και της Ναυπάκτου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"