Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 10:58

Η παιδική χορωδία Canto A Tempo στην 9η Διεθνή Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών Καρδίτσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η παιδική χορωδία της Νάουσας CantoATempoκαι τα γνωστά της πια … Cantάκια ετοιμάζονται για την 9η Διεθνή Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών Καρδίτσας, υπό τη διεύθυνση της κας Δήμητρας Μητρέντση και τη συνοδεία πιάνου της κας Μαρίας Πέτκου.

  Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πολιτιστική και εκπαιδευτική εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 35ου  Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας τον Μάρτιο του 2017. Η διοργάνωση αφορά όλες τις σχολικές (αλλά και εξωσχολικές) χορωδίες της Ελλάδος, υλοποιείται με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών-Διευθυντών Χορωδίας και της Διεύθυνσης Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η CantoATempoαποδέχτηκε με τιμή και χαρά την πρόσκληση και ετοιμάζεται για την πρώτη της μεγάλη φετινή εμφάνιση. Θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, που περιλαμβάνει τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών σε επεξεργασία Δήμητρας Μητρέντση και Μαρίας Πέτκου, με την ιδιαίτερη  κινησιολογική επένδυση και σκηνική παρουσίαση που χαρακτηρίζει όλες τις εμφανίσεις της.  

Σχετικά Άρθρα