Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 19:34

Οι Opera Chaotique στον "Σείριο"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Μουσικό Καφενείο ¨Σείριος¨ την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 21: 30 έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί ένα μοναδικό ντουέτο στο είδος του στην Ελλάδα και από τα κορυφαία στο εξωτερικό..τους Opera Chaotique. Δεν έχει σημασία τί ακούτε, θα σας συναρπάσουν! 

 

ΕΝΑ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος.  Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την Ποπ, δημιουργήθηκε το 2011 από τον Tenorman φωνή/αφήγηση  και πιάνο και τον  Voodoo Drummer στα ντραμς ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

Οι OPERA CHAOTIQUE είναι:

 

Ο Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman) : Φωνή, Αφήγηση, Πιάνο

Ο Χρήστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer) : Ντραμς

Το 2013 οι Opera Chaotique συμμετείχαν στις περιοδείες των Nouvelle Vague και των Tiger Lillies.

Το δισκογραφικό ντεμπούτο των Opera Chaotique έγινε το 2012 με το άλμπουμ“Death of the Phantom of the Opera”, που απέσπασε πολύ καλές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό: “Ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια τη εποχής μας” έγραψε το γερμανικό Gothic Magazine για το “Love Song”, ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν αμέσως από την πρώτη τους αυτή δισκογραφική δουλειά ενώ τα περιοδικα Orkus και Jazz &Τζαζ το συμπεριέλαβαν στα CD τους. , στην οποία συμμετείχε ο Bob Brozman και ο Bleine Reininger των  Tuxedomoon.

Από το 2014 κυκλοφορεί το album με τίτλο “BUKOWSKI: Poems of a Dirty OldMan”. Το άλμπουμ αποτελείται από μελοποιημένα ποιήματα του Charles Bukowski και έχει τη μουσική συμβολή του θρύλου των μπλουζ  Louisiana Red και του εκκεντρικού frontman των Tiger Lillies, Martyn Jacques

Είσοδος: 5 ευρώ

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2332022647-6972726623

 

Σχετικά Άρθρα