Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 11:09

Η Κ.Ε.Π.Α. Δ.Βέροιας γιορτάζει το Αυγουστιάτικο φεγγάρι με τη Γεωργία Νταγάκη !

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Πέμπτη 18 Αυγούστου , ώρα 21.30   live &l oud στην πλατεία Ωρολογίου!!

          

 

Η Γεωργία Νταγάκη με τραγούδια μέσα από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλα –παλιά και καινούργια- θα παρουσιάσει ένα  εκρηκτικό πρόγραμμα, με δυνατούς ρυθμούς αλλά όχι μόνον.

Με τις μοναδικές της διασκευές στην λύρα, ροκ και παραδοσιακών τραγουδιών που ξεσηκώνουν το κοινό, οι δυνατοί ρυθμοί  θα  δώσουν  τη σκυτάλη τους σε μελωδικά ακούσματα .

Μία φωνή και μία λύρα οι πρωταγωνιστές,  που όμως πλαισιώνονται από εξαιρετικούς μουσικούς:

Γιώργος Κονής:Πλήκτρα

Λουκάς Καλαντζάκος:Τύμπανα

Λουκάς Σουμιλάς:Μπάσσο

Αντρέας Αρβανίτης:Λαούτο, ασκομαντούρα και φλογέρες

 

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου λοιπόν , υποδεχόμαστε τη Γεωργία Νταγάκη , για να γιορτάσουμε το «Αυγουστιάτικο φεγγάρι». Είσοδος ελεύθερη!

 

 

Νέο τραγούδι από την Γεωργία Νταγάκη   σύντομα από την MINOS/EMI

Δεν λέει η καρδιά να μάθει(TV)

https://www.youtube.com/watch?v=BFVV1bB3dnQ

 

‘Σκέτος εγώ’ officialvideo

https://www.youtube.com/watch?v=o1oc-S6OzdE&spfreload=10

 

 

Λίγα λόγια για την Γεωργία

Η Γεωργία Νταγάκη από μικρή συνθέτει τραγούδια και παράλληλα ξεκινά να πειραματίζεται συνεχώς, μελετώντας ήχους, τραγούδια και μελωδίες από την παραδοσιακή μουσική ως τη rock, διαμορφώνοντας τελικά ένα πολύ ιδιαίτερο, πολύ προσωπικό μουσικό αποτύπωμα, τόσο σαν μουσικός όσο και σαν ερμηνεύτρια.

Σημαντικός σταθμός στην πορεία της που σηματοδότησε αυτή την προσωπική αναζήτηση ενός άλλου ήχου πέρα από τα καθιερωμένα, ήταν η συνεργασία της με  τον θρύλο της rock σκηνής ERIC BURDON και τους Animals, με τους οποίους και πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία. Μία συνεργασία που έδωσε την ευκαιρία στην Γεωργία Νταγάκη με την κρητική της λύρα να χαρίσει ελληνικό χρώμα σε μεγάλα τραγούδια της rock όπως τα: «The House of Rising Sun», «Don’t let me be misunderstood», «Mercy’s Hand», «Give me the night» αλλά και να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Πανσέληνος» διασκευασμένο και παιγμένο από τους Animals. Η συνεργασία αυτή εκφράστηκε και δισκογραφικά με την Γεωργία να συμμετέχει στην ηχογράφηση 4 τραγουδιών στον δίσκο του Eric Burdon “Athens Traffic Live”.

 

Λίγο μετά κυκλοφόρησε μόνο στο εξωτερικό από την γερμανική εταιρεία world μουσικής «NETWORK MEDIEN» το album της «askardamykti» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη, από το οποίο ξεχώρισε «Το Καράβι της φυγής» και η ‘’Πανσέληνος’’ και παράλληλα πραγματοποίησε περιοδεία με τον Goran Brecovic ανοίγοντας τις συναυλίες του.

 

Σχετικά Άρθρα