Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 23:48

Άνοιξε ο δρόμος για την πραγματοποίηση Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην κατασκηνώσεις της Αγίας Τριάδας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπογράψαμε , με τον Πρόεδρο της ΑΝ.ΗΜΑ. κ. Τεληγιαννίδη Θεόφιλο, την σύμβαση μεταξύ της Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. και της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΝΑΟΥΣΗΣ, για την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ στα πλαίσια του ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 19.2, του ΜΕΤΡΟΥ 19, Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (Τ.Α.Π.Το.Κ), του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Π.Α.Α.) 2014-2020.

Είναι το πρόγραμμα, μέσω του οποίου η Φ.Ε.Ν., θα πραγματοποιεί Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, στις κατασκηνώσεις της Αγίας Τριάδας, στη Νάουσα, τουλάχιστο για το 2019, το 2020 και το 2021.

Σαν Διοίκηση του Σωματείου, είμαστε υπερήφανοι, που συνδράμουμε, σε συνεργασία με τον Αρχιμουσικό κ. Φραγκοτσινό Κων/νο και τα μέλη της Μπάντας, στην διαμόρφωση αυτών των ΧΡΥΣΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ της ιστορίας, της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ!!!

           Αυτή την επιτυχία, την θεωρούμε ως επιβράβευση και δικαίωση της έντονης και συνεχούς προσπάθειας που κάνουμε, τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια.

           Μαζί με την Διοίκηση, τα στελέχη της ΑΝ.ΗΜΑ. και το Γραφείο Συμβούλων του κ. Αδαμίδη Γιώργου, Ευχαριστούμε και Όλους Εσάς, που συμπαραστέκεστε και συνδράμετε στον Αγώνα μας και

 

Υποσχόμαστε, πως θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά!

 

Για την

Φιλαρμονική Εταιρία Ναούσης

Σταύρος Τσέλιος

Πρόεδρος Δ.Σ.