Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 24 Μαϊος 2015 11:18

Μάγεψαν τον κόσμο η μικτή χορωδία του δήμου Κηφισιάς και η παιδική χορωδία Canto a Tempo (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι διήμερες πολιτιστικές και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού "Η Αράπιτσα", στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου "Έρια".

Στην ομιλία της η πρόεδρος , κα Πόπη Δραγουμάνου – Σιούρδα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και παρουσίασε το προσεχές πρόγραμμα του Ομίλου με τελευταία εκδήλωση την παράσταση στο θερινό δημοτικό θέατρο στις 24 Ιουνίου. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τα μέλη της χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς, ενώ και ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γιώργος Θωμάκος, απέστειλε αναμνηστικά δώρα προς τον Δήμο Νάουσας τα οποία παρέλαβε ο Αντιπρόσωπος του Δήμου κος Προκόπης Μπίλης.

Ακολούθησε η παιδική χορωδία CantoaTempoπου υπό τη διεύθυνση της Δήμητρας Μητρέντζη και την Μαρία Πέτκου στο πιάνο καθήλωσε το κοινό με την ζωντάνια της και τις γλυκές παιδικές φωνές.

Τη σκυτάλη πήρε η μικτή χορωδία του Δήμου Κηφισιάς, παρουσιάζοντας στο κοινό 15 απαιτητικά τραγούδια καθηλώνοντας το κοινό με τις φωνητικές τους δυνατότητες.

Σήμερα Κυριακή στις 11:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού "Βέτλανς" θα γίνει η εκδήλωση – ομιλία με θέμα "Οι άνθρωποι και τα ποτάμια" με εισηγητή τον Δρ. Δημήτριο Καλαϊτζίδη, Διευθυντή του Ραλλείου Λυκείου Πειραιά, συγγραφέα του βιβλίου Γεωγραφίας της Β' Γυμνασίου και συντονιστή του Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα "το ποτάμι". Θα ακολουθήσουν περιβαλλοντικές δράσεις και παραδοσιακοί χοροί στο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας στις 12:30.

Σχετικά Άρθρα

Πολυμέσα