Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 13:54

«Το Τελευταίο Σημείωμα» και «LegoNINJAGO» στον Κινηματογράφο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι ταινίες της εβδομάδας

Συνεχίζει για δεύτερη εβδομάδα

 

Το Τελευταίο Σημείωμα

Καθημερινά έως τις 8 Νοεμβρίου στις 21:00

Μια ταινία πάνω σε μια πτυχή της σύγχρονης ιστορίας μας, που κινδυνεύει να ξεχαστεί. Μια καλλιτεχνική μαρτυρία που καταφέρνει με αριστοτεχνικό τρόπο να συγκινήσει και να προβληματίσει παράλληλα.

 

Και για τους μικρούς σινεφίλ

Η Ταινία LEGO NINJAGO 

26 Οκτ. - 1 Νοεμ. κ 4 Νοεμ. 18:00

Κυριακή 5 Νοεμ. 12:00 κ 18:00

Στην πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του Ninjago, η μάχη για την Πόλη του Ninjago καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου Mάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό Άρχοντα Γκάρμα¬ντον, τον Χειρότερο Τύπο όλων των Εποχών, που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ. Φέρνοντας αντιμέτωπους πολεμιστή εναντίον πολεμιστή και πατέρα απέναντι σε γιο, η επική αναμέτρηση θα τεστάρει αυτή την δυνατή και απείθαρχη ομάδα των σύγχρονων Nίντζα, που πρέπει να μάθουν να κάνουν στην άκρη το εγώ τους, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"