Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 08:59

Παρουσίαση του "Μακεδονικού Τάφοu" από την Πολιτιστική Εταιρεία «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ »

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Πολιτιστικής Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας της Νάουσας και περιοχής « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ » προσκαλούν  όλα τα μέλη και τους φίλους της Εταιρείας στην  εκδήλωση παρουσίασης του άγνωστου στο ευρύ κοινό Μακεδονικού Τάφου <<ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ>>  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαίου 2018 και ώρα 12:00 , στον Πολυχώρο Πολιτισμού <<Χρήστος Λαναράς>>,  αίθουσα Βέτλανς,στη Νάουσα. Ο τάφος οφείλει τη συμβατική ονομασία του σε χάλκινα αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν σε αυτόν και συνδέονται με αθλητικές δραστηριότητες.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο αρχαιολόγος  κ Α. Χατζηιωαννίδης. Την παρουσίαση θα συντονίσει η Αντιπρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας κα Σ. Αραμπατζή. Θα παρουσιασθεί αρχειακό υλικό καθώς και φωτογραφικό υλικό των κτερισμάτων και της ανασκαφής  από το ιδιόκτητο αρχείο της Πολιτιστικής Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας της Νάουσας και περιοχής « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ». Στο πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει οργανωμένη ξενάγηση στον τάφο από τον  κ Α. Χατζηιωαννίδη.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Επίτιμου Αντιπροέδρου της Πολιτιστικής Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας της Νάουσας και περιοχής « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ » αείμνηστο κ Νικόλαο Σπάρτση.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"