Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 09:13

«Πρόσκληση συλλογικής μνήμης. Χαρτογραφώντας τη Νάουσα από τη γη στα ‘σύννεφα’»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην 1η Απριλίου 2018 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των Φίλων Ιστορικού Αρχείου Νάουσας στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρήστος Λαναράς στην αίθουσα Βέτλανς, με θέματα ημερήσιας διάταξης: α) εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, β) εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής και γ) προγραμματισμός δράσεων και συνεργασιών.

Θα προηγηθεί στις 18:00 στον ίδιο χώρο διάλεξη του Δρος Νικόλαου Καρανικόλα, ο οποίος κατάγεται από τη Νάουσα και είναι επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με γνωστικό αντικείμενο "Χαρτογραφία-Γεωγραφία και Εκτίμηση και Ανάλυση των Αξιών των Ακινήτων" ,με μεταπτυχιακό στο σχεδιασμό και τη διαχείριση τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης και διδακτορικό σε ζητήματα χαρτογραφίας, γεωγραφίας και ανάλυσης χώρου. Η διάλεξη θα έχει  τίτλο: «Πρόσκληση συλλογικής μνήμης. Χαρτογραφώντας τη Νάουσα από τη γη στα ‘σύννεφα’» .

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"