Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 23:53

Αγροφιλία – Αρχαιοφιλία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. Κοπανού «Η ΜΙΕΖΑ» πραγματοποίησε πάρα τις καιρικές αντιξοότητες το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο συνεδριακό κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους την ομιλία του συγγραφέα Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Ο ομιλητής ανέπτυξε τις σκέψεις του πάνω στα ζητήματα της Αγροφιλίας και της Αρχαιοφιλίας, με απώτερο στόχο την αναγέννηση της υπαίθρου και κατά συνέπεια και της χώρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ  κ. Θεόδωρος Τεληγιαννίδης, η δημοτική σύμβουλος κα. Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πατρίδος κ. Γιαν. Σιδηρόπουλος, το μέλος του τοπικού Συμβουλίου Χαρίεσσας κ. Σταύρος Γεωργιάδης, ο κ. Μανώλης Βαλσαμίδης, ο Πρόεδρος του ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Αντώνης Καγκελίδης και εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων Αγία Παρασκευής Λευκαδίων, Φίλιππου Επισκοπής,  Κάμπου της Νάουσας,  Αριστοτέλη Νάουσας, Ευξείνου Λέσχη Νάουσας, Ευξείνου Λέσχη Βέροιας και του Ευστάθιου Χωραφά της Πατρίδας.

 

Με τιμή

Το Δ.Σ.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"