Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 09:12

Παρακολούθηση της Ημερίδας «Μακεδονία και Προσφυγικός Ελληνισμός»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του παραρτήματος του ΣΔΕ Νάουσας στην Αλεξάνδρεια μετέβησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας, όπου παρακολούθησαν την ημερίδα Ιστορίας και Πολιτισμού με θέμα «Μακεδονία και Προσφυγικός Ελληνισμός».

 Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Iστορικό & Πολιτιστικό Eργαστήρι Αλεξάνδρειας «Ο Ελληνότοπος» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και είχε ως κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας κ. Κώστα Φωτιάδη. Με το πέρας αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας ημερίδας, οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου παρακολούθησαν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων  «Χριστούγεννα στην πόλη» με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"