Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 22:05

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση μνήμης της Ευξείνου Λέσχης Ειρηνούπολης στο Αγγελοχώρι για τα 100 χρόνια της γενοκτονίας των ποντίων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια της γενοκτονίας των ποντίων που πραγματοποίησε η Εύξεινος Λέσχης Ειρηνούπολης στο Αγγελοχώρι, στις 25 Μαΐου 2019, με κεντρικό τίτλο “Η Γενοκτονία 100 χρόνια: Ένας απολογισμός και ένα σχέδιο για το μέλλον”. Ήταν μια εκδήλωση αφιερωμένη στις 353.000 ψυχές που χάθηκαν στην γενοκτονία. Τα παιδιά του συλλόγου καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος κόσμου για την παρουσία τους με τα τραγούδια που τραγούδησαν, τη «ΣΕΡΑ» τον Χορό των Χορών που χόρεψαν, αλλά και με τα ποιήματα που απάγγειλαν. Ο ομιλητής μας Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών Κος Μαλκίδης Θεοφάνης κατάφερε να συγκινήσει όλο το πλήθος.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του συλλόγου μας που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της πρωτόγνωρης για το χωριό μας εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε επίσης τον ομιλητή μας Κο Μαλκίδη Θεοφάνη για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί κοντά μας, την Κα Αγγελίδου Κατερίνα, το σύλλογο ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» και τον Κο Τσεσμετζίδη Κων/νο για την δωρεάν κάλυψη της εκδήλωσης με βίντεο και φωτογραφίες.

 

Δίνουμε ραντεβού στις 21 & 22 Ιουνίου 2019 στην 2η διήμερη εκδήλωση του συλλόγου μας «ΙΟΥΝΙΟΣ Ο ΚΕΡΑΣΙΝΟΣ – ΕΜΠΟΔΙΑ ΛΗΘΗΣ 2019»

 

Σας ευχαριστούμε
Το ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Ειρηνούπολης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"