Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 
 
 
 

 
 

 
 

 
 

 
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 15:56

ΠΑΟΥΛ ΚΛΕΕ - Ο ζωγράφος που ζωγράφιζε σαν παιδί…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκαν    τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής, που διοργάνωσε  το  εργαστήρι  Ζωγραφικής  της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας  το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017.

Η φαντασία των παιδιών εκφρασμένη μέσα από τις τεχνικές ζωγραφικής ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους   στον κόσμο της Παιδικής Τέχνης.

Οι μικροί καλλιτέχνες δούλεψαν  ατομικά και συλλογικά, πειραματίστηκαν  και τελικά διαμόρφωσαν  την δική τους αισθητική άποψη. Έμαθαν  να βλέπουν την ομορφιά που υπάρχει γύρω τους,  ανάπτυξαν  την κριτική τους ικανότητα, την ευαισθησία, και την δημιουργική τους σκέψη.

Επίσης τα παιδιά έμαθαν  πωςη τέχνη είναι ένα μέσο ελεύθερης εσωτερικής έκφρασης κι ότι τον σημαντικότερο ρόλο στην τέχνη παίζει η φαντασία.

 Μέρος της  έκθεσης  περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής των μαθητών,  εμπνευσμένα από τον  μοντέρνο Ζωγράφο ΠΑΟΥΛ ΚΛΕΕ  τον Ζωγράφο που ζωγράφιζε σαν παιδί!, τα οποία δημιουργήθηκαν υπό την καθοδήγηση της ζωγράφου κυρίας Ανδρομάχης Μπέρσου.

Την έκθεση ζωγραφικής επισκέφθηκαν οι μαθητές των πρώτων τάξεων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας  συνοδευόμενοι με τους δασκάλους τους.

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"