Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 20:35

Ομαδική έκθεση Χαρακτικής των Εργαστηρίων Νάουσας και Δήμου Νεάπολης – Συκεών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση Χαρακτικής με εξαιρετικές εντυπώσεις από το κοινό που παρευρέθηκε, εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο στην Αίθουσα Τέχνης «Ναιάς». Οι σπουδαστές του εργαστηρίου Χαρακτικής των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Νάουσας και του αντίστοιχου εργαστηρίου του Δήμου Νεάπολης –Συκεών  συνεκθέτουν στο πλαίσιο γνωριμίας του κοινού με την τέχνη της Χαρακτικής.

  Η έκθεση αυτή έρχεται στη Νάουσα μετά την πρώτη της πετυχημένη παρουσίαση στο Κέντρο Χαρακτικής «Ήλιος» στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάιο. Εκτίθενται χαρακτικά έργα που πραγματοποιήθηκαν με τις τεχνικές της ξυλογραφίας, λινόλεουμ, οξυγραφίας, καθώς και με μικτές τεχνικές.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης να συμμετέχουν στη χάραξη ενός μεγάλου έργου σε λινόλεουμ. Το τύπωμά του θα γίνει την τελευταία μέρα της έκθεσης, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 1.00 το μεσημέρι.

Την έκθεση μπορούν να επισκέπτονται τα σχολεία τις πρωινές ώρες κατόπιν συνεννόησης με το Δ.Σ. του Συλλόγου για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών Νάουσας.

Διάρκεια έκθεσης : 15- 30 Οκτωβρίου 2016. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 6.00- 9.00 μ.μ, Κυριακή και αργίες, 11.00- 2.00 μ.μ και 6.00- 9.00 μ.μ.

 

Σχετικά Άρθρα