Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 12:48

Έκθεση «Εικαστικό Φθινόπωρο 2019»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μ.μ. τα εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικό Φθινόπωρο 2019» στην αίθουσα «Καμίνι»( Λεβητοστάσιο, Έρια, κάτω από το φουγάρο).

 Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύλλογο για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών και τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Νάουσας. Τα τμήματα θα εκθέσουν σε τρεις αίθουσες του Πολυχώρου Έρια. Το τμήμα φωτογραφίας καθ΄όλη  την διάρκεια της Έκθεσης θα τρέξει παράλληλες δράσεις(σεμινάριο, μουσικές εκδηλώσεις, παράσταση).  

Αίθουσες Εκθέσεων

Ναϊάς: Βιτρώ, Κεραμική ενηλίκων, κόσμημα, ψηφιδωτό. Έρια: Ζωγραφική ενηλίκων, παιδικά τμήματα ζωγραφικής,  κεραμικής.  Καμίνι(Λεβητοστάσιο Έρια, κάτω από το φουγάρο): Τμήμα Φωτογραφίας, «Ναοί Ιερά μυστήρια».

Σημ.: Η Έκθεση θα διαρκέσει ως την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου  και θα είναι ανοικτή καθημερινά το απόγευμα από τις 6μ.μ. έως τις 10μ.μ., Κυριακές το πρωί από τις 11π.μ. έως τις 2μ.μ. και απόγευμα από τις 6μ.μ. έως τις 10μ.μ.. 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"