Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 10:14

Ο Αστέρης Γκέκας και η Πρωτοβουλία για το Παιδί

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο διεθνούς φήμης εικαστικός μας Αστέρης Γκέκας έχει συστρατευθεί στην υπόθεση της παιδικής προστασίας, αγκαλιάζοντας το έργο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Το κάνει με το δικό του μοναδικό τρόπο, αυτόν της προσφοράς έργων του, εμπνευσμένων από μία θεματολογία σχετική με τα παιδιά που κινδυνεύουν και χρειάζονται υποστήριξη.

   Τηρώντας την υπόσχεσή του, να δημιουργεί και να προσφέρει ανά τακτά διαστήματα  ένα έργο-σύμβολο για κάθε Δομή, έχει ήδη δωρίσει δύο «λάβαρά» του, ένα για το Σπίτι της Βεργίνας και ένα για το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας. Αυτές τις ημέρες, από το αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου, στο οποίο εξελίσσεται μία εξαιρετική έκθεσή του (μεταξύ άλλων εκτίθενται έργα αφιερωμένα στον αρχαιολόγο Βίκτωρα Σαρηγιαννίδη και στο έργο του) παρέδωσε το τρίτο έργο του, χάρισμα στο Κέντρο Θεραπείας Τραύματος του Οργανισμού μας. Τον ευχαριστούμε θερμά, για το υπέροχο αυτό έργο, που έχει βρει ήδη τη θέση του και αποτελεί εφεξής έμβλημα ενός χώρου που πασχίζει για την επούλωση του ψυχικού τραύματος των άτυχων παιδιών που κακοποιούνται.

 

 

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"