Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 11:40

10 χρόνια Αντίθεσις

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καλοκαίρι του 2009. Μια παρέα ανθρώπων με αγάπη για την Φωτογραφία δημιούργησε τον πολιτιστικό σύλλογο ¨ Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας  ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ¨.

  Δέκα χρόνια μετά η ομάδα συνεχίζει να κινείται στα δρώμενα της πόλης με εκθέσεις, ημερίδες, μαθήματα και φωτογραφικές εξορμήσεις.  Άνθρωποι έφυγαν αφήνοντας κομμάτια από τις γνώσεις τους στους νεώτερους… Άνθρωποι ήρθαν, με όρεξη για μάθηση, σε ένα χόμπι που μπορεί να αλλάξει την ματιά που βλέπεις τον κόσμο και να κάνει τον χρόνο να περνάει όμορφα και δημιουργικά.

Η φετινή έκθεση της ομάδας έχει ελεύθερο θέμα, γιατί η Ελευθερία είναι επιλογή. Θα περιμένουμε τους ανθρώπους που νιώθουν ότι η τέχνη της φωτογραφίας τους αγγίζει στο χώρο της ομάδας, στο υπόγειο της  Δημοτικής  Αγοράς ( Είσοδος από Μ. Αλεξάνδρου), κάθε Τετάρτη στις 7:30μμ.

Η έκθεση θα είναι στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων στις  20, 21 και 24 Ιουνίου 2019, παράλληλα με τις μουσικές εκδηλώσεις της Εύηχης πόλης 2019.

 

Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας  Αντίθεσις

https:///antithesisphoto/                                                                                         

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"