Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 
 
 
 

 
 

 
 

 
 

 
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 09:36

Παρουσιάστηκαν τα πρακτικά της Α’ Επιστημονικής Ημερίδας Τοπικής Ιστορίας «Μιλάμε για τη Νάουσα του 21ου αιώνα» (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Μουσικό Καφενείο «Σείριος» στη Νάουσα, η παρουσίαση των Πρακτικών της Α΄ Επιστημονικής Ημερίδας Τοπικής Ιστορίας: «Μιλάμε για τη Νάουσα του 2ου αιώνα» από την  Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρεία Ναούσης "Μιχαήλ ο Λόγιος".

Πρόκειται για τα Πρακτικά ημερίδας που είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2014 στη Νάουσα με τη συμμετοχή ερευνητών τόσο από τη Νάουσα, όσο και από την ευρύτερη περιοχή.

Τα Πρακτικά παρουσίασαν η Μαρία Τορορή – Δικηγόρος, ο Αλέκος Χατζηκώστας – Δημοσιογράφος – Συγγραφέας,. Ο π. Αθανάσιος Γ. Βουδούρης – Δρ. Ιστορίας, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η Αντωνία Χαρίση, Δρ. Ιστορίας, Μέλος Δ.Σ. Ε.Μ.Ι.Π.Η.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"