Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 14:05

«Ο ουρανός ξεκινάει από τα πόδια μας» το νέο βιβλίο του Άκη Μίσκου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσιάστηκε το πρώτο βιβλίο του Άκη Μίσκου «Ο ουρανός ξεκινάει από τα πόδια μας» στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου πολιτιμού «Βέτλανς», το απόγευμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2016.  

Στο πάνελ της παρουσίασης βρέθηκαν η Εύη Δημητρίου – εκπαιδευτικός ενηλίκων, η οποία μίλησε για την γνωριμία της με τον συγγραφέα και για την προσωπικότητά του, ο Απόστολος Αποστόλου – δικηγόρος & πρόεδρος Δ.Σ. Νάουσας, ο οποίος περιέγραψε πως η συγγραφή βιβλίου από τον Άκη, μόνο έκπληξη δεν ήταν γι αυτόν. Επίσης μίλησε και η Λιάνα Στυλιανού – υπεύθυνη του Κ.Π.Ε. Νάουσας σε μια μακροσκελή ανάλυση σχετικά με τους ήρωες του βιβλίου.

Τέλος τον λόγο πήρε ο ίδιος ο συγγραφέας, ο Άκης Μίσκος, ο οποίος εξήγησε πως εμπνεύστηκε τη συγγραφή του βιβλίου. Κατόπιν, δέχθηκε ερωτήσεις από τον κόσμο σχετικά με το έργο του.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, ο κόσμος δεξιώθηκε από τον συγγραφέα στο φουαγιέ με κρασί Vaeni, καφέ καθώς και κεράσματα από ζαχαροπλαστείο της πόλης.

Εμείς ευχόμαστε στον Άκη, να είναι το βιβλίο του καλοτάξιδο, να έρθει σύντομα η επόμενη έκδοση και να μας ετοιμάσει το επόμενο έργο του…

Το βιβλίο θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο «Αλφάβητο».

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μια δύναμη άγνωστη παρεμβαίνει και αλλάζει τις ζωές τεσσάρων παιδιών. Αργότερα καλούνται να ανακαλύψουν τον σκοπό της ύπαρξής τους, ενάντια στην απόλυτη έννοια του κακού! Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που νόμιζαν.
Ένα μαγικό ταξίδι περιπέτειας αρχίζει αναπάντεχα και πλάσματα κρυμμένα εδώ και εκατομμύρια χρόνια, ανασύρονται στην επιφάνεια σε μια μάχη άνιση, μεταξύ καλού και κακού. Θεοί, γνωστοί και άγνωστοι, πολεμούν για να επικρατήσουν απέναντι σε τέσσερις χαρισματικούς ανθρώπους, με σκοπό την κυριαρχία....

Σχετικά Άρθρα