Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 14:27

Ο Θωμάς Τσουκαλάς υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας με το ΚΚΕ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε η Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ την Πέμπτη 20/12 στην Ελιά παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Οι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια τις «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα είναι:

Στην περιφέρεια ο Σωτήρης Αβραμόπουλος 38 ετών, πολιτικός μηχανικός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στο δήμο Αλεξάνδρειας  ο Ηλίας Ιακωβίδης 34 ετών, βιομηχανικός εργάτης σε χημική βιομηχανία.

Στο δήμο Βέροιας ο Γιώργος Μελιόπουλος 48 ετών, πυροσβέστης. Δημοτικός σύμβουλος από το 2011, και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Βέροιας από το 2014.

Στο δήμο Νάουσας ο Θωμάς Τσουκαλάς 56 ετών, χειρουργός, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο Θωμάς Τσουκαλάς τόνισε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι μπροστά σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα του λαού με στόχο μια πραγματικά «όμορφη πόλη».

«Για εμάς όμορφη πόλη είναι μια πόλη χωρίς φτώχεια, χωρίς ανέργους, ανασφάλιστους, με την νεολαία να οικοδομεί την ζωή της όπως θέλει και το δικαιούται, χωρίς εξαρτήσεις και ναρκωτικά. Έχουμε προτάσεις για το πιο μικρό και το πιο μεγάλο πρόβλημα της ζωής και της λειτουργίας της πόλης. Θα συμπαραταχθούμε, θα είμαστε δίπλα στους αγωνιζόμενους, σ’ αυτούς που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια στους πλειστηριασμούς, στις λαϊκές «επιτροπές», στους λαϊκούς φορείς και συλλόγους ώστε να αντιπαλέψουμε τους κυβερνόντες που συνθλίβουν τον λαό για να σώσουν το κεφάλαιο.»

Τέλος ο Ηλίας Ιακωβίδης στην τοποθέτησή του μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Τι θέλουμε λοιπόν; Δήμους που θα υπερασπίζουν τα συμφέροντα των δημοτών, των λαϊκών νοικοκυριών. Δήμους που θα γίνουν ορμητήρια υπέρ των λαϊκών δικαιωμάτων και θα μάχονται κατά της ανεργίας και της εμπορευματοποίησης βασικών κοινωνικών αναγκών όπως η Υγεία, η Πρόνοια, η Παιδεία, ο Πολιτισμός κι ο Αθλητισμός. (..)

Αναρωτιέμαι. Υπάρχουν αντιπλημμυρικά έργα στην Αλεξάνδρεια; Αντισεισμική θωράκιση; Προστασία της υγείας των δημοτών; Διότι οι δομές Υγείας στον δήμο, είναι κι ένα ζήτημα που καίει την περιοχή μας. Το Κέντρο Υγείας είναι  αρκετό να εξυπηρετήσει πληθυσμιακά, αλλά και λόγω απόστασης από τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες και χωριά, τους δημότες;

Αυτά τα ερωτήματα τα θέτω σε κάθε προβληματισμένο δημότη δίνοντας του ώθηση να πάρει την απόφαση & να συσπειρωθεί μαζί μας διότι έχουμε ακριβώς τις ίδιες αγωνίες. Τονίζουμε λοιπόν ότι λύση υπάρχει, διέξοδος υπάρχει, βήμα για να μιλήσει πια ο λαός υπάρχει και όλα αυτά βρίσκονται στη Λαϊκή Συσπείρωση, γιατί πολύ απλά θα είναι ο συνδυασμός που θα δώσει την ώθηση στο λαϊκό κίνημα, για τον αγώνα απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα και την στήριξη των λαϊκών συμφερόντων.»

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"