Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 10:53

Εξοπλισμός υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεκαέξι ολοκαίνουργια καρότσια αποκομιδής απορριμμάτων προμηθεύτηκε ο Δήμος Νάουσας για το τμήμα των οδοκαθαριστών της υπηρεσίας Καθαριότητας. Με την προμήθεια αυτή αναβαθμίζεται σε μεγάλο βαθμό η υπηρεσία των οδοκαθαριστών, αφού η καθαριότητα των δρόμων θα γίνεται με αποτελεσματικότερο και πιο γρήγορο τρόπο.

Τα νέα καρότσια έχουν διπλό κάδο, ώστε να γίνεται διαχωρισμός των ανακυκλώσιμων από τα οικιακά απορρίμματα. Έχουν μεγάλες ρόδες για να μην προκαλούν όχληση και για να είναι πιο ξεκούραστα και εργονομικά στη χρήση τους.

«Μετά την τοποθέτηση 1.200 κάδων, η υπηρεσία Καθαριότητας οργανώνεται και εξοπλίζεται όλο και περισσότερο, με στόχο τη σύγχρονη λειτουργία της και την αποτελεσματικότερη καθαριότητα των δρόμων σε όλον τον Δήμο Νάουσας”, δηλώνει ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.

 

Aπό το γραφείο τύπου Δήμου Νάουσας

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"