Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 10:04

Έργα αγροτικής οδοποιίας προϋπολογισμού 922.600 ευρώ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπογράφτηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου η σύμβαση του έργου ασφαλτοστρώσεων αγροτικής οδοποιίας σε περιοχές του κάμπου του Δήμου Νάουσας. Πρόκειται για την υλοποίηση του έργου των τεσσάρων προτάσεων προς το Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προτάσεων που εγκρίθηκαν εξ ολοκλήρου, με συνολικό ποσό χρηματοδότησης 922.600 ευρώ. Τα έργα αφορούν ασφαλτοστρώσεις σε μήκος άνω των 5 χιλιομέτρων στο αγροτικό δίκτυο από και προς γεωργικές και κτηνοτροφικές μονάδες σε περιοχές των Λευκαδίων, της Χαρίεσσας και της Μαρίνας (αγρόκτημα Πολλών Νερών).

«Ο Δήμος μας κατάφερε να πάρει τη μέγιστη δυνατή χρηματοδότηση (1 εκατ. ευρώ) από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ετοιμότητά του και την άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας. Με το συγκεκριμένο έργο στηρίζουμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας με ουσιαστικές παρεμβάσεις που βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας τους. Πλέον ετοιμαζόμαστε για το νέο μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων με συνολικό προϋπολογισμό 2.2 εκατομμύρια σε όλες τις τοπικές κοινότητες.», δήλωσε ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.

 

Από το γραφείο τύπου Δήμου Νάουσας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"