Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 11:43

Συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας στο Ειρηνοδικείο ενάντια στους πλειστηριασμούς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ & ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

 ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Η μάχη τώρα ξεκινάει.

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση Τετάρτη 21 Φλεβάρη 11:30πμ, έξω από το Ειρηνοδικείο Νάουσας

Την Τετάρτη 21 Φλεβάρη ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

 

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και τα σωματεία συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ καλούν όλους τους εργαζόμενους - συνταξιούχους, λαϊκές οικογένειες της περιοχής μας να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που εκτός από τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, εκτός από τη φοροληστεία και τη φτώχεια, ρημάζει στην κυριολεξία το βιός των φτωχών οικογενειών προς όφελος των τραπεζιτών και των αρπαχτικών.

Η επίθεση της κυβέρνησης και των αρπαχτικών θα κλιμακωθεί. Οι κατασχέσεις χρημάτων για χρέη θα διευρυνθούν απο το Μάϊο.Δεν υπάρχει εργατικό  - λαϊκό σπίτι που δε χρωστάει στην τράπεζα, εφορία, Δήμο, ΔΕΗ.  Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν και στην πρώτη κατοικία, θα γίνονται τρείς φορές την εβδομάδα (αντί μίας που ίσχυε μέχρι τώρα) και θα δίνεται η δυνατότητα στους τραπεζικούς ομίλους να εκχωρούν τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια σε εταιρείες- κοράκια προκειμένου να προχωρούν άμεσα σε εκποίηση περιουσιών μαζί με τους τραπεζίτες! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει ένα βήμα παραπάνω. Διαλύει ουσιαστικά την όποια παρεχόμενη προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία. Κάνει παζάρια με τους τραπεζίτες για να καταργήσει τελείως ή να ρίξει σε πολύ χαμηλό επίπεδο τα κριτήρια προστασίας της πρώτης κατοικίας.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΛΗ. Απευθυνόμαστε πλατιά στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους και άνεργους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο, να δυναμώσουν την πίεση στην κυβέρνηση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2332022230

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ  - ΧΩΡΑΦΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ